Sklep tezeusz.pl wykorzystuje pliki cookies. Umożliwiają one sprawne działanie strony, narzędzi analitycznych, reklamowych i społecznościowych. Szczegóły na ten temat znajdziesz w Polityce PrywatnościPolityce cookies. Ustawienia cookies możesz zmienić w preferencjach swojej przeglądarki internetowej.

Przepisy kulinarne dla zakładów gastronomicznych Społem CZSS


brak ocen

Przepisy kulinarne dla zakładów gastronomicznych Społem CZSS


brak ocen
Wydawnictwo: Biuro Wydawnictw HWiU "Libra" Stan: UżywanaRodzaj okładki: Miękka Wymiar: 15x21cm Ilość stron: 421 Waga: 0.5 kg
Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu
widok:
sortuj:
Używana

Stan: Widoczne ślady używania

TIN: T01919159

Rok wydania: 1980

Rodzaj okładki: Miękka

Stan: Widoczne ślady używania

TIN: T01919159

Rok wydania: 1980

Rodzaj okładki: Miękka

Używana

Stan: Z uszkodzeniami

Obwoluta/Oprawa: naderwana na krawędziach

Grzbiet: naderwany

TIN: T02598787

Rok wydania: 1980

Rodzaj okładki: Miękka

Stan: Z uszkodzeniami

Obwoluta/Oprawa: naderwana na krawędziach

Grzbiet: naderwany

TIN: T02598787

Rok wydania: 1980

Rodzaj okładki: Miękka