Dodatkowe  15 zł RABATU  na  WSZYSTKO  przy zakupach za min. 179 zł z kodem:  30cze2024 

Podstawowe metody analityczne produktów żywnościowych


brak ocen
Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Naukowe » Rodzaj okładki: Miękka Wymiar: 18.5x25cm Ilość stron: 310 Waga: 0.35 kg Stan: Używana
cena: 15,00 zł 9,90 zł
widok:
sortuj:
Podstawowe metody analityczne produktów żywnościowych
-34%
Używana
Rok wydania: 1986
Rodzaj okładki: Miękka
TIN: T02574799
Stan: Widoczne ślady używania
Inne informacje: adnotacje i pieczątki biblioteczne
15,00 zł 9,90 zł
Rok wydania: 1986
Rodzaj okładki: Miękka
TIN: T02574799
Stan: Widoczne ślady używania
Inne informacje: adnotacje i pieczątki biblioteczne
SKUPUJEMY KSIĄŻKI - ZOBACZ

Skupujemy książki używane: