Powrót

Strona główna

  • Mastering the art of french cooking
  • Mastering the Art of French Cooking

Mastering the art of french cooking

Ceny od: 18,00 zł do: 88,35 zł

Średnia ocena: 4,5

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

'This isn't just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who'd gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy' 

Wydawnictwo: New York University Press Stan: UżywanaRodzaj okładki: Miękka Wymiar: 17x24cm Ilość stron: 684 Waga: 0.6 kg EAN: 9780394721781 TIN: T01034301

Uwagi: Brzegi stron zakurzone, Oprawa lekko wytarta, Adnotacje i pieczątki pobilioteczne, 

Informacje

Brzegi stron zakurzone, Oprawa lekko wytarta, Adnotacje i pieczątki pobilioteczne, 

Uwagi

Wydawnictwo: New York University Press Stan: UżywanaRodzaj okładki: Miękka Wymiar: 17x24cm Ilość stron: 684 Waga: 0.6 kg EAN: 9780394721781 TIN: T01034301

Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu

Rok wydania: 2009 Wydawnictwo: Penguin Books Stan: UżywanaRodzaj okładki: Miękka Wymiar: 15x20cm Waga: 0.87 kg EAN: 9780141048413

Uwagi: Oprawa nieznacznie wytarta. Brzegi stron lekko zakurzone.

Informacje

Oprawa nieznacznie wytarta. Brzegi stron lekko zakurzone.

Uwagi

Rok wydania: 2009 Wydawnictwo: Penguin Books Stan: UżywanaRodzaj okładki: Miękka Wymiar: 15x20cm Waga: 0.87 kg EAN: 9780141048413

Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu

Opinie