Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Pozostałe

Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

Zbiór tekstów poświęconych analizie obecnych rozwiązań oraz projektowanych modeli funkcjonowania urzędowej kontroli żywności w Polsce w kontekście prawa administracyjnego, finansowego, rolnego i żywnościowego. Autorzy poruszają kwestie: systemu urzędowej kontroli żywności w świetle wymogów prawa Unii Europejskiej, nadzoru nad bezpieczeństwem żywności i wzajemnych relacji pomiędzy inspekcjami realizującymi ten nadzór w Polsce, zarządzania publicznego w obszarze urzędowej kontroli żywności.

Rok wydania: 2019 Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Warszawskiego Stan: NowaRodzaj okładki: Inna Wymiar: 0x0cm Ilość stron: 214 Waga: 0.275 kg EAN: 9788323537854

Opinie