Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Kuchnia, potrawy

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

Oto podręcznik w którym przedstawiono najważniejsze problemy z dziedziny technologii żywności wygodnej, żywności funkcjonalnej i dietetycznej z uwzględnieniem jej oddziaływania na organizm ludzki, omówiono zagadnienia dotyczące systemów zapewniania jakości, higieny i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, dużo uwagi poświęcono substancjom dodatkowym, składnikom wzbogacającym żywność składnikom bioaktywnym. Publikacja przeznaczona jest dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego. Może być też źródłem wiedzy dla uczniów techników gastronomicznych, techników przemysłu spożywczego, a także szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.

Rok wydania: 2018 Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN Stan: NowaRodzaj okładki: Inna Wymiar: 16.5x23.5cm Ilość stron: 390 Waga: 0.63 kg EAN: 9788301197599

Opinie