Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Kuchnia, potrawy

Zupy buliony polewki czyli potrawy jedzone łyżką

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

W Polsce bardzo duże znaczenie dla rozwoju sztuki gotowania zup miała królowa Bona, która przywiozła do Polski warzywa. W XIX wieku na świecie rozpoczęto doświadczenia z suszonymi warzywami i przyprawami, czego efektem była późniejsza zupa w proszku i skondensowana - w puszce. Polskie słowo zupa pochodzi z języka niemieckiego i oznacza potrawę jadaną łyżką.

Rok wydania: 2008 Wydawnictwo: AA Stan: UżywanaRodzaj okładki: Twarda Wymiar: 17.4x24.6cm Waga: 0.51 kg EAN: 9788361060499 TIN: T00498865

Uwagi: Brzegi stron zakurzone, Oprawa lekko wytarta, Adnotacje i pieczątki pobilioteczne.

Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu

Opinie