Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Kulinaria

  • -10%

Ziemniak

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

Joanna Jakubiuk, pedagog z wykształcenia, gotować zaczęła z miłości, zmieniła to w pasję i sposób na życie. Uważa, że lokalne produkty z rodzinnego Podlasia nie ustępują najlepszym smakom świata. W swojej książce chce zmierzyć się z najbardziej niedocenianym warzywem ziemniakiem. Jeżeli ktoś może udowodnić , że nie bez powodu ziemniak zaczął swoją wielką karierę na królewskim stole i tam powinien znowu trafić to tylko ona.
Niedoceniony, a niezastąpiony. Smaczny, zdrowy, przygotowywany na wszelkie możliwe sposoby. Ziemniak. Historia, odmiany, wyjątkowe połączenia i ponad 60 słonych i słodkich przepisów Podlasianki, która mówi o sobie: jestem aktywistką kulinarną. A o ziemniakach wie wszystko.

Rok wydania: 2018 Wydawnictwo: Edipresse Książki Stan: NowaRodzaj okładki: Inna Wymiar: 16x0cm Ilość stron: 224 Waga: 0.5 kg EAN: 9788381177474

41,76 zł 46,40 zł
+ -

Opinie