Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Nauka czytania i liczenia

ZIELONA SERIA. Tylko białko roślinne

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

Dlaczego warto spożywać białka roślinne? Z tej książki dowiesz się, co jest najlepsze dla Ciebie, dla Twojego zdrowia i dla Twojego smaku!
Jak przyrządzić rośliny strączkowe, żeby wydobyć z nich jak najwięcej zawartego bogactwa białka, którym są wypełnione? Jakie są korzyści z ich spożywania? Jak nauczyć się zamieniać białka pochodzenia zwierzęcego na te zdrowsze, roślinne?
Ponad 60 przepisów podzielonych na: przekąski i przystawki, zupy i sałatki, dania główne oraz desery a przy każdym daniu obowiązkowo podana zawartość białka w jednej porcji.
Stek wegetariański, dip bombajski, zielona pizza, sałatka Majów, ragout orkiszowe, niebieskie smoothie białkowe czy kulki mocy to tylko kilka z wielu zaskakujących potraw, które są przepysznym i niezastąpionym źródłem białka w Twojej kuchni.

Rok wydania: 2018 Wydawnictwo: Buchmann Stan: NowaRodzaj okładki: Inna Wymiar: 14x20cm Ilość stron: 160 Waga: 0.5 kg EAN: 9788328050563

Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu

Opinie