Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Barbara Zielonka
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Barbara Zielonka
Wydawnictwo:
REA »
Rodzaj okładki:
Miękka
Wymiar:
16x22cm
Ilość stron:
247
Waga:
0.405 kg
EAN:
9788371418181
Stan:
Używana
Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
dodaj do listy życzeń
Używana
Rok wydania: 2012
Rodzaj okładki: Miękka
TIN: T02448166
Stan:
Widoczne
ślady
używania
Rok wydania: 2012
Rodzaj okładki: Miękka
TIN: T02448166
Stan:
Widoczne
ślady
używania
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
dodaj do listy życzeń
Używana
Rok wydania: 2012
Rodzaj okładki: Miękka
TIN: T03868773
Stan:
Widoczne
ślady
używania
Rok wydania: 2012
Rodzaj okładki: Miękka
TIN: T03868773
Stan:
Widoczne
ślady
używania