Dodatkowe  15 zł RABATU  na  WSZYSTKO  przy zakupach za min. 199 zł z kodem:  31mar2024 

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej


brak ocen

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej


brak ocen
Wydawnictwo: REA » Rodzaj okładki: Miękka Wymiar: 16x22cm Ilość stron: 247 Waga: 0.405 kg EAN: 9788371418181 Stan: Używana
Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu
widok:
sortuj:
Używana
Rok wydania: 2012
Rodzaj okładki: Miękka
TIN: T02448166
Stan: Widoczne ślady używania
Rok wydania: 2012
Rodzaj okładki: Miękka
TIN: T02448166
Stan: Widoczne ślady używania
Używana
Rok wydania: 2012
Rodzaj okładki: Miękka
TIN: T03868773
Stan: Widoczne ślady używania
Rok wydania: 2012
Rodzaj okładki: Miękka
TIN: T03868773
Stan: Widoczne ślady używania