Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Nauka czytania i liczenia

Wok. Kuchnia azjatycka na co dzień

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

Wok, najważniejsze w Azji naczynie kuchenne, zadomowił się już niemal na całym świecie i trudno sobie wyobrazić bez niego współczesną kuchnię. Krótki czas gotowania w woku gwarantuje zachowanie cennych składników odżywczych, a egzotyczne przyprawy otwierają przed nami nowe horyzonty smakowych doznań. Zawarte w książce szczegółowe informacje i praktyczne wskazówki dotyczące gotowania w woku, jak również wspaniałe zdjęcia potraw będą cenną pomocą zarówno dla początkujących, jak i zagorzałych miłośników azjatyckiej kuchni.     

Rok wydania: 2013 Wydawnictwo: Vemag Stan: NowaRodzaj okładki: Inna Wymiar: 21x28cm Ilość stron: 256 Waga: 0.5 kg EAN: 4050847000707

Opinie