Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Pozostałe

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak. W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, że przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste.

Rok wydania: 2014 Wydawnictwo: REA Stan: UżywanaRodzaj okładki: Miękka Wymiar: 17x23.5cm Ilość stron: 126 Waga: 0.464 kg EAN: 9788375445480 TIN: T01249151

Uwagi: Brzegi stron zakurzone, Oprawa lekko wytarta, zabrudzona, Rogi oprawy trochę zagięte, 

Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu

Opinie