Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Kuchnia, potrawy

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: • informacje o historii wędzenia; • wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia; • wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń; • ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.

Rok wydania: 2017 Wydawnictwo: Arystoteles Stan: NowaRodzaj okładki: Miękka Wymiar: 23.5x16.5cm Waga: 0.19 kg EAN: 9788380380851

Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu

Opinie