Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Biografie, wspomnienia

  • -10 %

Vegenerata bieg przez kuchnię, czyli szalone menu ultramaratończyka

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

PRZEMYSŁAW „VEGENERAT” IGNASZEWSKI ZABIERA NAS NA AKTYWNY BIEG PRZEZ WERTEPY, A TAKŻE PRZEZ KUCHNIĘ, GDZIE PODPOWIADA, JAK ODŻYWIAĆ SIĘ PODCZAS MORDERCZEGO WYSIŁKU. Przemysław „Vegenerat” Ignaszewski w swojej drugiej książce serwuje nam kolejną porcję biegowych i kulinarnych eksperymentów. Pokazuje, jak ważnym elementem każdej aktywności jest posiłek, podpowiada, co można jeść nie tylko przed biegiem, ale także podczas niego i bezpośrednio po nim. W KSIĄŻCE ZNAJDZIESZ: · opowieści o znanych biegach długodystansowych, · anegdoty z życia ich uczestnika, · przepisy na przekąski poprzedzające wysiłek, dodające energii w trakcie biegu, a także pozwalające się zregenerować. Kiedy sześć lat temu rozpoczynałem przygodę z bieganiem, nie zwracałem uwagi na to, co i kiedy jem. Pochłaniałem cokolwiek, gdziekolwiek i kiedykolwiek, byle zaspokoić głód. Żyłem w kulinarnym chaosie. Wprost proporcjonalnie do pokonanych kilometrów, zradzały się u mnie nowe potrzeby i pojawiały zdrowsze nawyki. Poprzez obserwację i wsłuchiwanie się w potrzeby swojego ciała coraz częściej menu podporządkowywałem zaplanowanym treningom. Nagle z faceta, którego fundamentem żywienia był fast food, przemieniłem się w stałego bywalca rynków warzywnych. Stare przyzwyczajenia żywieniowe zastąpiłem nowymi, odmieniłem siebie, uczyniłem swoje życie lepszym. Przemysław „Vegenerat” Ignaszewski

Rok wydania: 2018 Wydawnictwo: Burda Publishing Polska Stan: NowaRodzaj okładki: Inna Wymiar: 17x22cm Ilość stron: 320 Waga: 0.745 kg EAN: 9788380533554

41,76 zł 46,40 zł

Opinie