Powrót

Pozostałe

Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10 REA-WSiP

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.  

Rok wydania: 2015 Wydawnictwo: WSiP Stan: NowaRodzaj okładki: Inna Ilość stron: 368 Waga: 0.5 kg EAN: 9788302150401

Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu

Opinie