Dodatkowe  15 zł RABATU  na  WSZYSTKO  przy zakupach za min. 179 zł z kodem:  30kwi2024 

Technologia mięsa i produktów mięsnych


brak ocen

Technologia mięsa i produktów mięsnych


brak ocen
Rodzaj okładki: Twarda Wymiar: 1.5x2.1cm Ilość stron: 377 Waga: 0.2 kg Stan: Używana
Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu
widok:
sortuj:
Używana
Rok wydania: 1955
Rodzaj okładki: Twarda
TIN: T00350494

Stan: Brzegi stron zakurzone, Oprawa lekko wytarta
Rok wydania: 1955
Rodzaj okładki: Twarda
TIN: T00350494

Stan: Brzegi stron zakurzone, Oprawa lekko wytarta
Używana
Rok wydania: 1955
Rodzaj okładki: Twarda
TIN: T00856617
Stan: Widoczne ślady używania
Rok wydania: 1955
Rodzaj okładki: Twarda
TIN: T00856617
Stan: Widoczne ślady używania