Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Pozostałe

Technologia gastronomiczna 2 tomy

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

Tom I - 166 str - Technologia gastronomiczna- 1998r.

Tom II - 160 str - Technologia gastronomiczna- 1998r.

 Spis treści:

Owoce:Podział owoców.Charakterystyka wartości odżywczej,Receptury

2.Mleko i produkty mleczne;

Znaczenie mleka i jego przetworów

Rok wydania: 1998 Wydawnictwo: REA Stan: UżywanaRodzaj okładki: Miękka Wymiar: 23x32cm Waga: 0.85 kg TIN: T01496160

Uwagi:

Oprawy wytarte,zarysowane,zakurzone,Rogi opraw  trochę zagięte, Brzegi stron zakurzone, zabrudzone,zapisek i pieczątka na jednej stronie,blok jednej książki pęknięty,

Opinie