Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4
Katarzyna Kocierz
Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4
Katarzyna Kocierz
Wydawnictwo:
WSiP »
Rodzaj okładki:
Miękka
Wymiar:
17x24.5cm
Ilość stron:
288
Waga:
0.43 kg
EAN:
9788302147371
Stan:
Nowa
Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu
Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4
dodaj do listy życzeń
Nowa
Rok wydania: 2016
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302147371
Rok wydania: 2016
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302147371
Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4
dodaj do listy życzeń
Nowa
Rok wydania: 2019
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302147371
Rok wydania: 2019
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302147371