Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Nauka czytania i liczenia

Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne...

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

Życie smakosza obfituje we wspaniałe wrażenia...
A fantastyczne doznania kulinarne nie kończą się na jajkach i mleku!
Alergie i nietolerancje pokarmowe to dziś jedne z najpoważniejszych chorób cywilizacyjnych. Mleko, jajka, gluten, orzechy, owoce i przyprawy - wszystko to pewnego dnia może okazać się zakazane dla Ciebie lub Twoich bliskich. Można się wówczas załamać i skazać na życie w kulinarnej próżni. Można - ale nie trzeba! Ba, to może być nawet początek fascynującej podróży po nowych smakach i pysznych, niecodziennych ich połączeniach. Wspaniałym przewodnikiem po tej krainie jest Weronika Madejska, autorka nagradzanego bloga Natchniona.pl i bestsellerowej książki Bez glutenu. Bez wyrzeczeń. Tym razem poprowadzi Cię przez świat wegańskich deserów na każdą porę roku.

Rok wydania: 2017 Wydawnictwo: Septem Stan: NowaRodzaj okładki: Inna Wymiar: 16x23cm Waga: 0.5 kg EAN: 9788328330801

Opinie