Dodatkowe  15 zł RABATU  na  WSZYSTKO  przy zakupach za min. 179 zł z kodem:  30kwi2024 

Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywności


brak ocen

Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywności


brak ocen
Wydawnictwo: WSiP » Rodzaj okładki: Miękka Wymiar: 17x24cm Ilość stron: 96 Waga: 0.158 kg EAN: 9788302157110 Stan: Nowa
Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu
widok:
sortuj:
Rok wydania: 2016
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302157110
Rok wydania: 2016
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302157110