Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywności
Krystyna Jarosz
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywności
Krystyna Jarosz
Wydawnictwo:
WSiP »
Rodzaj okładki:
Miękka
Wymiar:
17x24cm
Ilość stron:
96
Waga:
0.158 kg
EAN:
9788302157110
Stan:
Nowa
Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywności
dodaj do listy życzeń
Nowa
Rok wydania: 2016
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302157110
Rok wydania: 2016
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302157110
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywności
dodaj do listy życzeń
Nowa
Rok wydania: 2016
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302157110
Rok wydania: 2016
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302157110