Dodatkowe  15 zł RABATU  na  WSZYSTKO  przy zakupach za min. 179 zł z kodem:  30kwi2024 

Podstawy Technologii Gastronomicznej


brak ocen

Podstawy Technologii Gastronomicznej


brak ocen
Wydawnictwo: Wydawnictwo WNT » Rodzaj okładki: Miękka Wymiar: 15x22cm Ilość stron: 535 Waga: 0.5 kg EAN: 9788320428575 Stan: Używana
cena: 130,00 zł 117,00 zł
widok:
sortuj:
Podstawy Technologii Gastronomicznej
-10%
Używana
Rok wydania: 2003
Rodzaj okładki: Miękka
TIN: T03663826
Stan: Z uszkodzeniami
Obwoluta/Oprawa: naderwana, naderwana na krawędziach
Kartki: naderwane
Grzbiet: naderwany
Inne informacje: obwoluta/oprawa z naklejkami, grzbiet posiada naklejkę, adnotacje i pieczątki biblioteczne
130,00 zł 117,00 zł
Rok wydania: 2003
Rodzaj okładki: Miękka
TIN: T03663826
Stan: Z uszkodzeniami
Obwoluta/Oprawa: naderwana, naderwana na krawędziach
Kartki: naderwane
Grzbiet: naderwany
Inne informacje: obwoluta/oprawa z naklejkami, grzbiet posiada naklejkę, adnotacje i pieczątki biblioteczne