Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1
Anna Kmiołek-Gizara
Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1
Anna Kmiołek-Gizara
Wydawnictwo:
WSiP »
Rodzaj okładki:
Miękka
Wymiar:
17x24cm
Ilość stron:
168
Waga:
0.246 kg
EAN:
9788302167812
Stan:
Nowa
Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu
Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1
dodaj do listy życzeń
Nowa
Rok wydania: 2017
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302167812
Rok wydania: 2017
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302167812
Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1
dodaj do listy życzeń
Nowa
Rok wydania: 2019
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302167812
Rok wydania: 2019
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302167812