Dodatkowe  15 zł RABATU  na  WSZYSTKO  przy zakupach za min. 179 zł z kodem:  30kwi2024 

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1


brak ocen

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1


brak ocen
Wydawnictwo: WSiP » Rodzaj okładki: Miękka Wymiar: 17x24cm Ilość stron: 168 Waga: 0.246 kg EAN: 9788302167812 Stan: Nowa
Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu
widok:
sortuj:
Rok wydania: 2017
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302167812
Rok wydania: 2019
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302167812