Dodatkowe  15 zł RABATU  na  WSZYSTKO  przy zakupach za min. 179 zł z kodem:  30kwi2024 

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2


brak ocen

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2


brak ocen
Wydawnictwo: WSiP » Rodzaj okładki: Miękka Wymiar: 17x24.5cm Ilość stron: 192 Waga: 0.298 kg EAN: 9788302167829 Stan: Nowa
Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu
widok:
sortuj:
Nowa
Rok wydania: 2017
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302167829
Rok wydania: 2017
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302167829
Nowa
Rok wydania: 2017
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302167829
Rok wydania: 2017
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302167829