Wydawnictwo:
WSiP »
Rodzaj okładki:
Miękka
Wymiar:
17x24.5cm
Ilość stron:
192
Waga:
0.298 kg
EAN:
9788302167829
Stan:
Nowa
Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu
Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2
dodaj do listy życzeń
Nowa
Rok wydania: 2017
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302167829
Rok wydania: 2017
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302167829
Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2
dodaj do listy życzeń
Nowa
Rok wydania: 2017
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302167829
Rok wydania: 2017
Rodzaj okładki: Miękka
EAN: 9788302167829