Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Pozostałe

  • -10%

Organizowanie usług kelner. Kwal. T.10 ćw REA-WSiP

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia takich zagadnień, jak: usługi gastronomiczne, promowanie usług gastronomicznych, kalkulacje, rozliczanie kosztów usługi gastronomicznej, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, kompetencje personalne i społeczne.

Rok wydania: 2015 Wydawnictwo: WSiP Stan: NowaRodzaj okładki: Inna Wymiar: 20x28cm Ilość stron: 260 Waga: 0.5 kg EAN: 9788302150425

30,87 zł 34,30 zł
+ -

Opinie