Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Pozostałe

  • -10%

Obsługa konsumenta cz. 1 ZSZ Jargoń WSiP

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

W części 1 książki podano wiadomości na temat rodzajów zakładów gastronomicznych, omówiono czynności pracowników w części handlowej zakładu i różne systemy obsługi. Omówiono także sposoby przygotowywania sali konsumenckiej do obsługi i czynności porządkowe. Wyjaśniono rodzaje i rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym, technikę noszenia tac i ogólne zasady serwowania dań w systemie a la carte, przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów. Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych - zawód: kelner, oraz dla uczniów liceów zawodowych - zawód: kelner-bufetowy.

Rok wydania: 2000 Wydawnictwo: WSiP Stan: Nowa Wymiar: 10.2x14.3cm Ilość stron: 260 Waga: 0.5 kg EAN: 9788302078446

35,01 zł 38,90 zł
+ -

Opinie