Dodatkowe  15 zł RABATU  na  WSZYSTKO  przy zakupach za min. 179 zł z kodem:  30kwi2024 

Mikrobiologia mięsa


brak ocen

Mikrobiologia mięsa


brak ocen
Rodzaj okładki: Twarda Wymiar: 17x24.5cm Ilość stron: 203 Waga: 0.4 kg Stan: Używana
Produkt niedostępny
Powiadom mnie o dostępności tego produktu
widok:
sortuj:
Używana
Rok wydania: 1952
Rodzaj okładki: Twarda
TIN: T00353062
Stan: Widoczne ślady używania
Rok wydania: 1952
Rodzaj okładki: Twarda
TIN: T00353062
Stan: Widoczne ślady używania
Używana
Rok wydania: 1955
Rodzaj okładki: Twarda
TIN: T03321265
Stan: Z uszkodzeniami
Obwoluta/Oprawa: naderwana, naderwana na krawędziach
Blok: pęknięty
Grzbiet: naderwany
Inne informacje: adnotacje i pieczątki biblioteczne
Rok wydania: 1955
Rodzaj okładki: Twarda
TIN: T03321265
Stan: Z uszkodzeniami
Obwoluta/Oprawa: naderwana, naderwana na krawędziach
Blok: pęknięty
Grzbiet: naderwany
Inne informacje: adnotacje i pieczątki biblioteczne