Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Kulinaria

Kolory smaku Warzywa i owoce

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.

Rok wydania: 2018 Wydawnictwo: Olimp Media Stan: NowaRodzaj okładki: Inna Wymiar: 16x0cm Ilość stron: 192 Waga: 0.5 kg EAN: 9788377071915

Opinie