Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Kuchnia, potrawy

Kiszonki Samo zdrowie

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

Kiszona kapusta czy ogórki to nie tylko porcja witamin, których brakuje nam w chłodniejszych porach roku, ale też naturalny probiotyk. Kiszonki są mniej kaloryczne niż nieprzetworzone warzywa czy owoce, a kisić można nie tylko kapustę i ogórki ale także inne warzywa a nawet owoce. Najzdrowsze zaś są kiszonki wykonane samodzielnie. W tej książce przedstawiamy zasady przyrządzania i przechowywania kiszonek oraz zestaw przespisów na wyborne przetwory. Książka adresowana zarówno do osób dopiero zaczynających robić przetwory, jak i tych wszystkich, którzy od lat zapełniają swoje spiżarnie pysznościami w słoikach.

Rok wydania: 2019 Wydawnictwo: Olimp Media Stan: NowaRodzaj okładki: Inna Wymiar: 19.5x24cm Ilość stron: 160 Waga: 0.654 kg EAN: 9788377073018

Opinie