Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Nauka czytania i liczenia

  • -10%

Kiszonki i fermentacje BR

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku naturalnie, zdrowo i smacznie.
Aleksander Baron charyzmatyczny szef kuchni znanej warszawskiej restauracji Solec 44. Pierwszą kiszonkę zrobił przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji i zaprasza nas do eksperymentów z przyzwyczajeniami polskiego podniebienia.
 

Rok wydania: 2016 Wydawnictwo: Pascal Stan: NowaRodzaj okładki: Inna Wymiar: 16x24cm Ilość stron: 240 Waga: 0.5 kg EAN: 9788376429250

33,39 zł 37,10 zł
+ -

Opinie