Razem 0,00 zł

+Koszt dostawy od -

Powrót

Nauka czytania i liczenia

Jadłonomia. Kuchnia roślinna 100 przepisów w.2017

Opinie czytelników: (0) Dodaj ocenę

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień Dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Rok wydania: 2017 Wydawnictwo: Dwie Siostry Stan: NowaRodzaj okładki: Inna Wymiar: 17x21cm Ilość stron: 282 Waga: 0.5 kg EAN: 9788363696351

Opinie